Επιστροφές - Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η www.dogelectronics.gr μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε μονο οταν είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει δεκτή μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης του προιόντος (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της Courier ).

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά, και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι όντως ελαττωματικό , παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς. Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος πίσω στην εταιρία μας, καθώς ως παραλήπτης της www.dogelectronics.gr δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή μια επιστροφή το καινούργιο προϊόν πρέπει να πληρεί τις εξής προϋποθέσεις :

Να είναι αχρησιμοποίητο.

  1. Η αρχική του συσκευασία δεν είναι αλλοιωμένη.

  2. Δεν έχει αλλάξει η αρχική κατάσταση του.

  3. Υπάρχει και μπορεί να μας σταλεί η Απόδειξη ή το Τιμολόγιο αγοράς.

  4. Δεν έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλοίωση σε οποιοδήποτε μέρος της συσκευασίας, του προιόντος ή των περιεχομένων που περιλαμβάνει.

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία (μέσω e-mail, fax ή τηλεφώνου) μαζί μας, και η συγκατάθεση μας για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση το καταστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής.

Το κατάστημα μας www.dogelectronics.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.